Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden – B&B Jopie’s Wonen

Artikel 1: Deze algemene voorwaarden zijn bestemd voor gasten van B&B Jopie’s Wonen te
Maartensdijk. Hierna genoemd ‘huurder’. De gastvrouw van Jopie’s Wonen, genoemd de
‘verhuurder’, zorgt dat bij aankomst van de gasten de accommodatie in een goede staat aan de
huurder(s) ter beschikking wordt gesteld. Huurder ontvangt de sleutel van de verhuurder en levert deze na het einde van zijn verblijf weer in.

Artikel 2: De huurder gaat ermee akkoord om het gastenverblijf netjes te ‘bewonen’ en weer in een goede staat, bezemschoon, achter te laten. Eventuele schade wordt na uitchecken binnen een dag door verhuurder aan huurder gemeld.

Artikel 3: Verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade aan persoonlijke eigendommen van de huurder of door onvoorziene omstandigheden (zoals bijv. slecht weer of tijdelijke onderbreking van internet of anders).

Artikel 4: Er mag niet gerookt worden in het gastenverblijf. Bij nalatigheid kan verhuurder eventuele gemaakte kosten verhalen op de huurder. Buiten roken is toegestaan.

Artikel 5: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Artikel 6: Inchecken kan vanaf 16:00 uur en uitchecken voor 10:00 uur. Afwijkende tijden kunnen
vooraf besproken worden per mail.

Artikel 7: Huurder mag overdag bezoek ontvangen; niet meer dan twee personen en in overleg met de verhuurder. Huurder blijft verantwoordelijk voor de accommodatie wanneer er bezoek is. Feesten en partijen zijn, in uitzonderingsgevallen na, verboden. Huurder mag niet zomaar extra gasten laten overnachten. Mocht dit, zonder overleg, gebeuren; dan is verhuurder gerechtigd om huurder extra kosten hiervoor te berekenen.

Artikel 8: Huurder gaat netjes met de voorzieningen/apparatuur in het gastenverblijf om. Mocht er iets onverhoopt kapot gaan en dit wordt niet gemeld, dan mag verhuurder hier kosten voor in
rekening brengen aan huurder.

Artikel 9: Er wordt geen ontbijt geserveerd bij B&B Jopie’s Wonen. Huurder is hiervan op de hoogte.

Artikel 10: Verhuurder dient het verblijf achteraf te betalen, met inachtneming dat er vooraf 10% van de totaalprijs wordt gefactureerd. Dit om zgn. no-show of last-minute annuleringen, annuleringen dienen per mail maximaal twee weken van tevoren plaats te vinden, te vermijden. Huurder is hiervan op de hoogte. Prijs is incl. gebruik van gas, licht, water. Bij annuleringen die binnen een week voor verblijf plaatsvinden, is verhuurder gerechtigd om 50% van de huursom in rekening te brengen.

Artikel 11: Verhuurder is niet aansprakelijk voor eventueel letsel van huurder op het erf of
binnenshuis.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close